Wil jij vooraf weten weten wat de kosten zijn? Wij bieden onze dienstverlening aan op abonnement basis met een maandelijkse facturering. Hierin zitten alle zaken die tot het voeren van de administratie behoren. Ook de online web tool en mobile app zitten in dit vaste tarief. Liever een factuur op basis van gerealiseerde uren? Ook dit is mogelijk.

Aangezien elk bedrijf anders is en andere wensen heeft maken wij per klant een specifieke prijsopgave. Hierbij houden wij rekening met bijvoorbeeld het aantal te verwerken inkoopfacturen maar ook met de gewenste rapportage frequentie en adviesbehoefte.

Zien wij kansen om de administratie te optimaliseren dan kijken wij samen met de klant hoe we hier invulling aan kunnen geven. Hierdoor kan als snel bespaard worden op de administratiekosten en daarnaast levert dit normaal ook veel tijd op. Denk hierbij aan het automatisch koppelen van de webshopmutaties, het automatisch inlezen van de bank of bijvoorbeeld het automatisch verwerken van de kasomzet.