Online heb je 24/7 toegang in de beveiligde omgeving tot je salarisdocumenten, zoals de loonstroken, betaalbestanden, loonaangiftes, journaalposten en standenregisters. Maar ook allerlei HR rapportages zijn maandelijks beschikbaar.

Gratis app

Je werknemer kan zijn salarisstrook raadplegen, verlof aanvragen en zelfs een declaratie indienen, daarvoor kun je gratis gebruikmaken van de mobiele app. Het aanbieden van een app voor smartphone en tablet zorgt ervoor dat je medewerkers veel eerder hun verlof aanvragen en/of hun declaraties indienen. Een declaratie indienen kan bovendien inclusief een foto van het bonnetje.

Digitaal personeelsdossier

In het digitale personeelsdossier kun je per medewerker documenten uploaden. Je kunt documenten een duidelijke omschrijving, een ingangsdatum en zelfs een vervaldatum meegeven. Op de vervaldatum kun je een automatische signalering instellen. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld het personeelshandboek eenvoudig online te zetten en dit voor alle medewerkers beschikbaar te stellen.

Goede ondersteuning

Via Nmbrs heb je de mogelijkheid om jouw eigen HRM omgeving te beheren, compleet met reminders voor de aanzegtermijn, het aflopen van tijdelijke contracten, maar ook als een paspoort verlopen is.

Zo heb je grip op de salarissen en verloning en wordt er niets vergeten.