Naast de administratie komen er vaak nog veel andere zaken om de hoek kijken. Dit begint direct al bij het starten van de onderneming waarbij je moet kiezen voor de rechtsvorm van jouw onderneming. Ook daarna kom je nog voor veel keuzes te staan: bijvoorbeeld moet de auto op de zaak of is het voordeliger om deze in privé te houden? Is de huidige bedrijfsstructuur nog slim? Koop ik een machine met operational lease of met financial lease? Allemaal onderwerpen die bij ons dagelijks aan bod komen. Wij helpen je dan ook graag met het maken van deze keuzes.

Daarnaast beantwoorden wij niet alleen alle fiscale en administratieve vragen maar denken we ook proactief met je mee. Zo adviseren wij je over mogelijke kostenbesparingen en efficiency-maatregelen. Wij houden alle ontwikkelingen op fiscaal en administratief gebied goed in de gaten en informeren je als dit van invloed is op jouw onderneming.

Niet alleen de cijfers van nu tellen, de toekomst is soms nog wel belangrijker. Daarom kijken we mee naar jouw verwachtingen voor de toekomst, zetten we dit om in cijfers en kijken we in hoeverre deze aansluiten bij je huidige activiteiten en realisaties.

Belangrijk aspect bij het financieel advies is uiteindelijk het persoonlijk contact. Wij houden van een laagdrempelige benadering, waarbij jij ons kan bellen als er een vraag te binnen schiet en wij jou kunnen bellen als wij een korte vraag hebben.