Onze naam zegt het al, wij staan voor actuele cijfers & rapportages (ACR). Bij de administratie komt meer kijken dan eenmaal per drie maanden de boekhouding controleren en de btw-aangifte doen. Wij zorgen ervoor dat je overal en altijd beschikt over real-time cijfers zodat je op basis hiervan de onderneming kan bijsturen.

Real-time

Doordat wij werken met real-time en altijd benaderbare cijfers, heb jij als ondernemer volledig grip op je financiĆ«le situatie. Met behulp van tussentijdse cijfers kun je altijd inzien wat jouw “top 10” aan afnemers is, hoe je omzet ervoor staat (bijvoorbeeld ten opzichte van het vorige jaar), wat je schuldposities zijn en welke kosten zijn gestegen. In plaats van te wachten totdat de jaarrekening is opgemaakt, heb je dus gedurende het jaar al voldoende inzicht om jouw onderneming bij te sturen waar nodig.

Toekomstige cijfers

Het opmaken van een (liquiditeit) prognose kan erg veel inzicht geven. In deze prognose kijken we niet alleen naar het resultaat maar ook naar je toekomstige liquiditeitsstromen. Dit geeft je inzage in de financiƫle mogelijkheden voor jouw onderneming, bij bijvoorbeeld het maken van keuzes voor investeringen of het aangaan van leningen. Groeit jouw onderneming heel snel? Ook dan krijg je soms te maken met liquiditeitstekorten, door hier op tijd op in te spelen zal dit de groei niet in de weg hoeven staan.