De salarisadministratie is veel meer dan de maandelijkse loonstroken, de jaaropgave en de loonaangifte bij de Belastingdienst en het pensioenfonds. Wij bieden kennis, een vast contactpersoon, gebruiksvriendelijke salarissoftware, eenvoudig te genereren overzichten, signaleringen, persoonlijk advies en nog veel meer.

Als ondernemer ben je wettelijk verplicht om een salarisadministratie bij te houden. Maar salarisadministratie is een vak apart, het is een nauwkeurige bezigheid en kost veel tijd. Daarnaast vraagt het veel specifieke kennis, kennis die voortdurend onderhevig is aan verandering. Daarom zorgen wij, samen met een groot professioneel salarisadministratie-team, dat alles voor jou wordt geregeld.

Wat je van ons kan verwachten:

  • Onze salarisstroken zijn goed te lezen. De werknemer kan duidelijk zien welke inhoudingen er gedaan worden om tot het juiste netto salaris te komen.
  • De aangifte loonheffing wordt door ons tijdig opgemaakt en ingediend.
  • Na iedere loonverwerking ontvang je een betaallijst met de netto uit te betalen salarissen van de werknemers. Deze leveren wij standaard als een elektronisch SEPA bestand, zodat jij de lonen niet meer handmatig hoeft over te maken. Wil je het wel zelf handmatig doen? Geen probleem, dat kan ook.
  • Wij verzorgen de eindejaarsverwerking, hieronder valt het verzorgen van de jaaropgaven voor de werknemers. Maar ook het eventueel aanleveren van gegevens aan de Belastingdienst, pensioenfondsen en andere verzekeraars.
  • Je krijgt toegang tot de salarisadministratie met het online salarispakket Nmbrs. Dit pakket beschikt over diverse HR functionaliteiten, waaronder de verlof- en verzuimregistratie, wagenparkbeheer en uitgebreide rapportages.

Wil jij werken met kostenplaatsen, projecten of heb je andere specifieke wensen? Laat ons dit weten, wij denken hierin met je mee.