ACR Financieel Advies is opgericht door Carla Jacobs-Heerema. De liefde voor het boekhouden ontstond bij haar al op de havo bij het vak Management & Organisatie en deze liefde is nooit meer over gegaan. Alle opleidingen hierna stonden dan ook in het teken van de accountancy en daarnaast is zij al sinds 2006 werkzaam in de accountancy branche.

Het beroep boekhouden klinkt wellicht saai, maar voor haar is het dat zeker niet. Het klantcontact dat erbij komt en het meedenken met de ondernemer hoort hier ook bij en vormt tegenwoordig een belangrijk onderdeel van het vak. De naam ACR Financieel Advies is hierop ook gebaseerd, ACR staat namelijk voor ‘actuele cijfers en rapportages’.

Wij zorgen dat je cijfers actueel zijn, zodat jij kan bijsturen en ingrijpen als dit nodig is.

Het maken van de jaarrekening is in onze ogen wat gedateerd, je wilt jouw onderneming gedurende het jaar kunnen bijsturen en niet pas achteraf. Een mooi voorbeeld hiervan is de horeca ondernemer die zijn marges in de keuken ziet veranderen na een wisseling van koks. Hier wil je direct op kunnen inspelen en niet pas na het opmaken van de jaarrekening.

Bij het uitzoeken van de systemen is dan ook goed gekeken naar de rapportage-mogelijkheden en online benadering van het systeem, waarbij de samenwerking tussen de ondernemer en ACR Financieel Advies centraal staat. In onze beleving moet elke ondernemer 24/7 toegang hebben tot zijn eigen administratie. Ook moet het systeem ervoor zorgen dat een ondernemer niet teveel tijd en geld kwijt is aan zijn administratie. Daarom is er goed gekeken naar de automatisering en is er gestreefd naar een hoge efficiencygraad.